Avis Legal

L’accés al web de Arjona Advocats i a la informació que hi conté comporta l’acceptació de les condicions previstes en aquest avís legal. Li recomanem que en llegeixi el contingut si vol accedir al mateix.

Dades Identificatives

Arjona-Advocats és un despatx d’Advocats sota la direcció titular de la Sra. Olga Arjona Mendoza, amb domicili al Carrer Oriol Martorell i Codina núm. 14, 8 1ª  17003 Girona.

Validesa de la informació

La informació que contenen aquestes pàgines és la vigent en la data de la darrera actualització. Arjona-Advocats es reserva el dret a modificar-les en qualsevol moment..

Limitació de responsabilitat

S’adverteix que els materials continguts en aquesta pàgina web han esta inclosos a efectes informatius, pel que resulten insuficients per prendre decisions o assumir posicions en un cas concret. No constitueixen assessorament o servei professional per part de Arjona-Advocats sobre cap tema en particular. En qualsevol cas, la informació proporcionada en aquesta Web està adreçada a complementar i no a reemplaçar l’assessorament que, en tot cas, ha d’obtenir-se directament de professionals. Arjona-Advocats aconsella la consulta a un professional en la matèria abans de prendre una decisió o fer una determinada actuació.

Aquesta pàgina Web i els seus continguts són propietat de Arjona-Advocats i estan protegits pels drets de propietat intel·lectual i industrial. Està prohibit modificar, copiar, reutilitzar, explotar, reproduir, comunicar públicament, fer segones i posteriors publicacions, carregar arxius, enviar per correu, transmetre, utilitzar, tractar, distribuir de qualsevol manera la totalitat o parts dels continguts inclosos a www.arjona-advocats.com per a propòsits comercials, si no es te autorització expressa i per escrit.

Arjona-Advocats no es responsabilitza de continguts i opinions de tercers abocats en la seva Web ni de la informació continguda en pàgines web de tercers a las que es pugui accedir per enllaços o cercadors de la pàgina web, donat que la funció d’aquestes és informar a l’usuari sobre l’existència d’altres fonts d’informació sobre la matèria a Internet, on podrà ampliar les dades lliurades en aquesta web, i en cap cas, suposa sugerència , invitació o recomanació sobre les mateixes. Per tot això, Arjona-Advocats, no serà responsable del resultat obtingut mitjançant aquests enllaços hipertextuals.

Arjona-Advocats no assumeix cap responsabilitat pels danys que puguin causar-se en els equips dels usuaris per possibles virus informàtics agafats per l’Usuari a causa de la seva navegació pel lloc Web, o per qualsevol altra dany derivat d’aquesta navegació.

Llei aplicable y jurisdicció

Per qualsevol qüestió litigiosa o que faci referència a aquesta pàgina web, serà d’aplicació la legislació espanyola, essent competents per la resolució de tots els conflictes derivats o relacionats amb l’ús del present lloc web, els Jutjats i Tribunals de la ciutat de Girona (Espanya)